کسب درآمد از سئو و بهينه سازي سايت يکي از بهترين روش هاي درآمد زايي در حوزه ديجيتال مارکتينگ است. گوگل منبع عظيمي براي کسب درآمد است که ما ديجيتال مارکتر ها به صورت مستقيم و غير مستقيم مي توانيم از آن بهره مند شويم.


البته کسب درآمد از طريق سئو به همين سادگي ها هم نيست! حوزه ديجيتال مارکتينگ کلا حوزه پولسازي است اما شاخه سئو چون نياز به تخصص و تجربه دارد پولساز تر خواهد بود!


نياز شرکت ها و کسب و کارهاي آنلاين به توليد کننده محتوا و متخصص سئو روز به روز در حال افزايش است و مسلما هر چيزي که نياز بيشتري در آن احساس شود هزينه هاي بالايي را در بر مي گيرد.


بخش عده اي از هزينه هاي سنگيني که شرکت ها به سئوکار ها پرداخت مي کنند مربوط به جنگي که بر سر کلمات کليدي رقابتي در نتايج جست و جو، وجود دارد است که هر سئوکاري نمي تواند از پس چنين پروژه هايي برآيد.


به طور کلي يک سئوکار مي تواند از راه هاي مختلفي مثل توليد محتوا، آناليز و بهينه سازي سايت، استخدام در يک شرکت به عنوان سئوکار يا انجام پروژه هاي سئو به صورت فريلنسري و … کسب درآمد کند.


اما اين روش هايي است که قطعا شما هم از آن ها خبر داشتيد. در اين مقاله قصد دارم عميق تر در مورد روش هاي کسب درآمد از سئو صحبت کنم و روش هايي را به شما بگويم که براتون جالب توجه باشد. کسب درآمد از سئو فقط با سئو کردن سايت ها به عنوان کارشناس سئو يا فريلنسر امکان پذير نيست! در اين مقاله مفصل در مورد انواع روش ها براي پول درآوردن از سئو صحبت خواهم کرد.


درآمدي که يک سئوکار در ماه يا در سال مي تواند داشته باشد مسلما به توانايي ها و تخصصي که دارد مربوط مي شود. اما روش هايي هم وجود دارد که از طريق آن ها با توانايي کمتري بتوانيد از طريق سئو به درآمد بالا برسيد. در اين مقاله همراه من باشيد تا با اين روش ها بيشتر آشنا شويد.


قبل از هر چيز اين را بگويم که اين مقاله در مورد آموزش سئو نيست! با فرض اينکه شما در سئو تجربه يا تخصص کافي داريد اين مقاله را براي شما مي نويسم. البته اين مقاله براي خيلي از دوستاني که فقط به سئو علاقه دارند و تخصصي درش ندارند هم مي تواند انگيزاننده اي باشد تا زودتر در حوزه سئو ورود کنند.


 


يک سئوکار چقدر مي تواند درآمد داشته باشد؟


قبل هر چيز بهتر است بدانيم يک سئوکار چقدر مي تواند درآمد داشته باشد؟ اگر يک متخصص سئو باشيد و بخواهيد در شرکتي مشغول به کار شويد درآمدي حدود 3 الي 5 ميليون تومان خواهيد داشت. البته به عنوان کارشناس سئو نه مدير پروژه!


اگر به عنوان مدير پروژه باشيد ممکن است درصدي از مبلغي که براي پروژه تعيين شده است را به شما بدهند. ممکن است قرارداد شرکت با کارفرما 50 ميليون تومان باشد و دستمزد شما در صورت موفقيت آميز بودن پروژه 10 ميليون تومان شود.


البته اين موارد را صرفا براي مثال عرض کردم. در هر شرکتي که به عنوان سئوکار مشغول به کار شويد با توجه به سياست هاي کاري آن شرکت ممکن است دستمزد شما هم متغير باشد.


به عنوان سئوکار فريلنسر هم ممکن است پروژه هايي از 5 تا 20 ميليون تومان به تورتان بخورد. خيلي از کارفرما ها با فريلنسرها بيشتر از اين قرارداد نمي بندند. البته در صورتي که آن فريلنسر تجربه هايي در پروژه هاي بزرگي داشته باشد قضيه کاملا فرق مي کند.


بحث کسب درآمد از توليد محتواي سئو شده هم هست که در ادامه بيشتر در مورد روش هاي کسب درآمد از توليد محتوا با رويکرد سئو صحبت مي کنم.


پس به طور کلي درآمد يک سئوکار دست خودش است. اينکه فريلنسري کار کند يا در پروژه هاي بزرگتري حضور داشته باشد. يا از روش هاي ديگري که در ادامه عنوان مي کنم بخواهد پول درآورد!


 


روش هاي کسب درآمد از سئو در سال 2020


همانطور که قبلا هم عرض کردم به جز سئو کردن سايت ها يا حضور در پروژه هاي سئو مي توان از روش هاي ديگر از سئو پول خوبي درآورد که در اين قسمت قصد دارم به تک تک اين روش ها بپردازم. پس با من همراه باشيد.


روش هاي کسب درآمد از سئو


استخدام به عنوان کارشناس يا متخصص سئو


يکي از راه هاي کسب درآمد از تخصص سئو اين است که به عنوان يک کارشناس سئو در يک شرکت يا آژانس ديجيتال مارکتينگ استخدام شويد. يکي از مزاياي اين روش اين است که شما در پروژه هاي زيادي ممکن است حضور پيدا کنيد و اين باعث افزايش تجربيات شما در سئو مي شود. اين ايده خوبي است اما معايبي هم دارد.


از معايب اين روش کسب درآمد از سئو اين است که شايد تا چندين ماه حقوق شما ثابت باشد. علاوه بر اين دست شما بسته خواهد شد و نمي توانيد از روش هاي ديگر براي افزايش درآمدتان در سئو استفاده کنيد.


البته اين را هم اضافه کنم، اگر مي خواهيد با حقوق بالا در اين شرکت ها به عنوان سئوکار استخدام شويد حتما بايد از نمونه کارهاي خوبي برخوردار باشيد. منظور همان تجربيات شما در سئو است. به همين سادگي ها به شما اعتماد نمي کنند. چون معمولا در سئو خطاها غير قابل جبران هستند. خصوصا در پروژه هاي بزرگ!


اگر علاقه مند هستيد در شرکت هايي که نياز به نيروي سئو دارند استخدام شويد کافي است به آگهي هاي سايت جابينجا سري بزنيد. توي جابينجا آگهي استخدام سئوکار تقريبا توي همه شهرهاي کشور وجود دارد.


 


کسب درآمد به عنوان سئوکار فريلنسر


منظور از سئوکار فريلنسر اين نيست که به دنبال پروژه سئو در سايت هايي مثل پونيشا يا انجام ميدم باشيد! منظور از سئوکار فريلنسر اين است که سئوکاري که وابسطه به شرکت يا جاي ديگري نيست! خودش يا به همراه تيمش سئو سايت ها را انجام مي دهند.


اين هم يک روش بسيار عالي براي سئوکارهايي است که آزاد کارند و قصد دارند از اين راه کسب درآمد داشته باشد. در اين روش هم براي اعتماد سازي بين شما و کارفرما بايد داراي رزومه يا نمونه کاري قوي باشيد. به اين سادگي ها کسي پروژه سئو دست شما نمي دهد!


خيلي از سئوکارهايي که به صورت فريلنسري از اين تخصص کسب درآمد مي کنند از ابتدا از سئو کردن سايت هاي کوچک شروع کردند و کم کم روزمه خود را قوي کرده اند. شما هم اگر قصد داريد به عنوان يک سئوکار فريلنسر شروع به کار کنيد همين روال را بايد طي کنيد.


 


کسب درآمد به عنوان سئو رايتر


سئو رايتر به معناي کسي که به توليد محتواي سئو شده مسلط باشد است. يک سئو رايتر مي تواند متن هاي طولاني سئو شده را تحويل کارفرما دهد. همانطور هم که مي دانيد محتواي سئو شده يکي از مهمترين ارکان سئو در سال 2020 است و هر سايتي محتواي خوبي از نظر سئو ارائه دهد شانس بيشتري در کسب رتبه خوب در نتايج جست و جو خواهد داشت.


اگر به توليد محتواي سئو شده مسلط باشيد به راحتي مي توانيد با سايت ها يا شرکت هاي زيادي قرارداد همکاري ببنديد. اما نکته مهم اين است که چون توليد محتوا زمان بر است، زحمت زيادي هم دارد و دستمزد قابل توجهي هم ندارد خيلي وقت ها براي سئو رايتر نمي صرفه که اين کار را انجام دهد. در واقع درآمد حاصل از اين کار نسبت به روش هاي ديگر کسب درآمد از سئو پايين تر است. اين روش براي علاقه مندان به توليد محتوا پيشنهاد مي شود.


در سايت هاي فريلنسري هم مي توانيد با ارائه نمونه کارهاي خود سفارش کار دريافت کنيد.


 


خدمات لينک بيلدينگ و فروش بک لينک


يکي از بهترين روش ها براي کسب درآمد با سئو اين است که لينک بفروشيد. سايت هاي زيادي هستند که خدمات لينک سازي ارائه مي دهند. يا خودشان منابع لينک سازي آماده دارند و يا اينکه با سايت هاي ديگري که لينک ميفروشند به صورت واسطه اي کار مي کنند.


اگر سئوکار باشيد قطعا منابعي را براي لينک سازي خودتان آماده کرده ايد. وبلاگ، سايت، سايت ساز، PBN، لينک edu و… فرقي نمي کند شما ليستي از منابع لينک سازي مي توانيد به مشتريان تان ارائه دهيد. يا اينکه مي توانيد از همين حالا منابعي را براي لينک سازي آماده کنيد.


بعد از اينکه اين منابع لينک سازي را آماده کرديد به صورت مستقيم و غير مستقيم قادر خواهيد بود خدمات لينک بيلدينگ به مشتريان تان ارائه دهيد. هم مي توانيد يک سايت براي فروش لينک براي خود بسازيد و هم اينکه از سايت هاي واسط براي اين کار استفاده کنيد.


به عنوان مثال مي توانيد در سايت انجام ميدم خدماتي که ارائه مي دهيد را معرفي کنيد. يا در سايت بکيوريتي که واسط اي براي خريد و فروش بک لينک است عضو شويد و آنجا خدمات لينک سازي تان را معرفي کنيد.


خيلي از سايت ها در ايران هستند که از سئوکارهاي فريلنسر خارجي براي بک لينک سازي استفاده مي کنند. هزينه را از مشتري مي گيرند و سپس سفارش کار را به سئوکار خارجي مي دهند. سايت هايي مثل fiver فريلنسرهايي دارد که توانايي لينک سازي در منابع مختلف مثل سايت هاي edu ، gov، Social Bookmark را دارند. حتي خيلي از آن ها پي بي ان هاي چند لايه آماده و امن دارند.


درآمدي که از اين روش خواهيد داشت بالاست. چون سايت هاي زيادي به دنبال خريد بک لينک هستند و روز به روز بک لينک در سئو و کسب رتبه خوب در گوگل مهم مي شود.


 


منبع : بهترين روش هاي کسب درآمد از سئو در سال 2020


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : درآمد ,سايت ,لينک ,سئوکار ,پروژه ,سازي ,لينک سازي ,عنوان سئوکار ,سئوکار فريلنسر ,ميليون تومان ,داشته باشد ,تواند درآمد داشته ,حوزه ديجيتال مارکتينگ
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازسازی منزل و آپارتمان دستگاه تصفیه آب خانگی به آبی Emily وبلاگ تخصصی اکسل ایران جزوات و پاورپوینت روزمره نویسی های من آموزش بورس فارکس و ارزهای دیجیتال PsyFact